*

Dit ben ik

Ik ben Jessica Nijzink. Getrouwd met André, en moeder van 2 geweldige jongens.

 Al jaren vloog ik van hot naar her. Ik was aan het werk, waar ik 300% van mezelf gaf. Ik gaf training bij een gymvereniging. Was intussen ook moeder geworden, dus dat vergde ook de nodige energie. Toen de kids groter werden, werd ik natuurlijk klassenmoeder, ik was actief op school en later ook op de sportverenigingen van de kinderen. Ik wilde er zijn voor mijn (schoon)ouders als ze me nodig hadden. Moest ook nog wel wat tijd aan mijn partner besteden, en vriendinnen… daar had ik simpelweg de energie en de tijd niet voor.

En in al die hectiek vergat ik mezelf. En niet zo’n beetje ook!

Ik kreeg stressklachten. Hyperventilatie, hartkloppingen, het bekende verhaal. En ook mijn gezin begon “last” te krijgen van mijn klachten. Ik besloot dat het zo niet langer kon. Ik besefte me dat ik de enige was die dit probleem had veroorzaakt, en dat ik het ook op zou moeten lossen.

Ik besloot te starten met persoonlijke ontwikkeling.  Waarom doe ik wat ik doe? Wat zit daar achter? En natuurlijk, hoe los ik dit op? Hoe kan ik het beter doen? Hoe kan ik meer in balans zijn?

Ik haalde alle overbodige ballast uit mijn hoofd, en ik ontwikkelde een systeem voor mezelf om overzicht en structuur te creëren. Zo begon ik elke dag een stap te zetten in de richting van mijn droomleven. En het werkte! Mijn stressklachten verdwenen als sneeuw voor de zon.

Al snel besloot ik dat ik hier iets mee wilde. Als ik met deze methode mezelf en mijn gezin gelukkiger kon maken, dan kon ik dat ook aan anderen leren. Dan kan ik andere moeders helpen zichzelf én hun kinderen gelukkig te maken. Ze inspireren hetzelfde te doen. 

Ik besloot de nummer 1 Gezinspirator van Nederland te zijn!

Onderzoeken

Heb jij diep van binnen het verlangen meer in balans te zijn, en weet je stiekem wel dat de oplossing daarvoor alleen bij jou ligt? Wil jij voor jezelf onderzoeken of ik je ergens bij kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met me op, dan plannen we een korte 1:1 sessie.