*

Dit ben ik

Ik ben Jessica Nijzink. Getrouwd met André, en moeder van 2 geweldige jongens.

Eind 2016 kwam mijn zoon bij me. “Mam, ik vind mezelf echt niet mooi. Mijn buik is te dik, en mijn benen zijn ook echt lelijk!”  Ik schrok, maar wist meteen… dit heeft ie van mij. Dit is hoe ik jarenlang tegen mezelf sprak. Misschien niet altijd met deze woorden, maar hij zag me bijna dagelijks op de weegschaal staan. Altijd maar bezig met diëten. Niet meegaan naar het zwembad. Altijd maar trekken aan mijn kleding, want stel je voor dat iemand mijn buik ziet.

Ik besefte me meteen dat ik degene was die dit probleem op zou kunnen lossen. Ik was jarenlang een onhandig voorbeeld geweest voor mijn kind. In elk geval op dit gebied, maar wie weet waar nog meer. Ik besloot te starten met persoonlijke ontwikkeling.  Waarom doe ik wat ik doe? Wat zit daar achter? En natuurlijk, hoe los ik dit op? 

Ik ontdekte super simpele tools waarmee ik super veel resultaat bereikte. Ik werkte aan mezelf, maar zag verandering bij mijn kind. Ik leerde mijn gedachten te herkennen, en om te buigen naar handigere gedachten. Ik werd er zelf gelukkig van, maar ook mijn kind werd gelukkiger. Zat veel lekkerder in zijn vel.  

Al snel besloot ik dat ik hier iets mee wilde. Als ik met deze simpele tools mezelf en mijn gezin gelukkiger kon maken, dan kon ik dat ook voor anderen. Dan kan ik andere moeders helpen hun kinderen gelukkig te maken. Ze inspireren hetzelfde te doen. Daarom heb ik begin 2019 mijn baan opgezegd, en heb ik mijn eerste super waardevolle online training gemaakt. Om jou te leren hoe jij jouw kind gelukkig maakt. Na die online training volgde nog meer. 

Ik besloot de nummer 1 Gezinspirator van Nederland te zijn!

Onderzoeken

Heb jij diep van binnen het verlangen jouw kinderen gelukkiger te maken, en weet je ergens wel dat de oplossing bij jou ligt? Wil jij voor jezelf onderzoeken of ik je ergens bij kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met me op, dan plannen we een korte 1:1 sessie.