Visionboard in 3 dagen

Focus op wat je wél wilt

Waar je op focust groeit

We leven in een rare tijd. We mogen niet de deur uit, niet naar ons werk, niet naar school. We zitten met z’n allen thuis om ervoor te zorgen dat we ons zorgsysteem niet overbelasten. Om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen de Corona crisis overleven.

Dat vergt van ons allemaal het één en ander. We mogen niet naar school, niet knuffelen met opa en oma, zelfs niet even op bezoek. We kunnen niet even naar de verjaardag van een vriend, de pasgeboren baby van je broer of zus bewonderen, en ook niet naar de bruiloft van je beste vriendin. Ons leven wordt klein. Heel klein. Misschien zelfs zo klein dat je muren soms op je afkomen.

Maar juist nu is het belangrijker dan ooit om je te richten op de positieve dingen in het leven. Waar jij je op focust groeit. Dat betekent dat als jij je focust op alles wat er niet is, wat je niet kan of mag, dan groeit dat. Dan mag en kan er nog minder. En daar wordt je niet gelukkig van. Mindset is nog nooit belangrijker geweest dan nu! En omdat veel mensen het lastig vinden die positieve dingen te blijven zien, heb ik besloten mijn workshop Visionboard maken in een online jasje te gieten.

Je krijgt:

7 opdrachten via de mail

3 super leuke dagen in je eigen huis

Focus op wat je wel wilt

Een betere weerstand door handige hormonen in je lijf

Nu voor maar €29,-

Voor wie is deze training?

Deze online training is voor iedereen die graag het beste uit zijn of haar leven wil halen. Iedereen die wil focussen op zijn of haar ideale leven. Voor iedereen die Corona niet zijn of haar leven wil laten bepalen.

Hoe leuk is het om een droombord, of ook wel visionboard te maken? Een bord waarop je in één oogopslag ziet wat je in de toekomst graag zou willen. Door dit bord op te hangen ergens in je huis en er dagelijks naar te kijken, stemmen je hersenen zich af op wat je het allerliefst zou willen.

Je focust op positieve dingen, en daar wordt je gelukkig van. En laat dat geluksgevoel er nou net voor zorgen dat je weerstand wordt verbeterd. En dat kunnen we nu allemaal wel gebruiken.

Win win win dus!

Je hebt 3 leuke middagen, je maakt een tof bord voor aan de muur, je focust op het positieve, en je weerstand krijgt daardoor een enorme boost.

Tijdens deze training ontdek je…

=

Wat je eigenlijk graag zou willen

=

Waar jij gelukkig van wordt

=

Wat jouw verlangen is

=

Hoe je luistert naar je gevoel

=

Hoe je kan focussen op de mooie dingen in het leven

Wanneer

Je kan direct beginnen. Als je je hebt aangemeld ontvang je direct een mail met daarin alle benodigde informatie

Locatie

We mogen niet naar buiten, dus je kan gewoon in huis blijven. Je krijgt toegang tot onze digitale leeromgeving.

Wie

Als je de training aanschaft voor € 29,- kan je met jouw hele gezin deelnemen. Of je nu alleen bent of met 10.

Wat deze training inhoud

R

Het is een praktisch programma om jouw droomleven in beeld te krijgen.

R

Je wordt je bewust van wat je eigenlijk het liefst zou willen

R

Je gaat focussen op het positieve

R

Je komt in actie

R

Je werkt aan een betere weerstand

Nu voor maar €29