Nextlevel Relatieweekend

Een stabiele relatie vormt de basis voor een gelukkig gezin. Dat betekent dat je relatie de aandacht moet krijgen die het verdient.
Er zijn ontzettend veel gezinnen die uit elkaar vallen door scheidingen, en daar wordt niemand gelukkiger van. De oorzaak van instabiele relaties zit hem vaak in de tijd die we met elkaar doorbrengen. Gemiddelde stellen hebben slecht 7 minuten (!!!) per dag tijd voor elkaar. Samen tv kijken, slapen en op de bank hangen telt niet mee.

Je snapt dat het erg belangrijk is om van elkaar te weten hoe het met de ander is. Waar je partner mee bezig is, hoe hij/zij in het leven staat. Want alleen als je het samen doet, kan je een stabiele basis voor jullie gezin vormen. Daarom organiseren wij 2 keer per jaar het Nextlevel Relatieweekend.

Een weekend op een fantastische locatie in Twente, waarin jij met je lief werkt aan jullie nextlevel relatie en daarmee aan jullie eigen Happy Family.

Het programma is super gevarieerd.

Actief, rust, intensief, vol inzichten, samen, individueel.

We gaan 2 volle dagen praktisch aan de slag, en je gaat naar huis met een super waardevol gezinsplan, waarmee je het komende jaar aan de slag kan.

Wat krijg je:

=

Programma van vrijdag 16.00 tot zondag 19.00 uur

=

2 overnachtingen (mogelijkheid om tot maandag 10.30 te blijven)

=

Qualitytime met je lief

=

Ontspanning en actie

=

2 x ontbijt

=

2 x lunch

=

2 x diner

=

Volledig verzorgd

=

Geweldige locatie midden in de natuur in Twente

Investering per stel: €650,-

Wanneer

13 – 15 december 2019

Locatie

Overijssel

Groep

De groep bestaat uit maximaal 6 stellen.