Happy Mama’s op School

Om zoveel mogelijk moeders te bereiken, heb ik een workshop ontwikkeld, die ik gratis aanbied aan scholen in Rijssen en gemeentes tot 50 km om Rijssen.

Veel ouders nemen probleemgedrag, onzekerheid of weinig zelfvertrouwen waar bij hun kinderen. Vaak wordt de oplossing gezocht in de vorm van een kindercoach. Ik weet zeker dat in heel veel van deze gevallen de oorzaak van het probleem niet bij het kind, maar bij de ouders ligt, en dan met name bij de moeders. Natuurlijk doe je als moeder zo goed mogelijk je best, maar we zijn ons gewoon vaak niet bewust van het effect wat ons gedrag heeft op onze kinderen.

Jarenlang ben ik bezig geweest met diëten, afvallen, aankomen, afvallen en weer aankomen. Altijd maar naar mezelf kijken in de spiegel. Niet tevreden zijn. Op de weegschaal, balen van mezelf. Tot mijn zoon bij me kwam. “Mam, ik vind mezelf echt lelijk”. Ik wist dat dit niet zijn woorden waren, maar die van mij. Misschien niet letterlijk, maar dit was wel wat ik jarenlang tegen mezelf heb gezegd. En wilde ik mijn zoon dan met een negatief lichaamsbeeld opzadelen? Nee natuurlijk niet! Net zoals jullie geen onhandig voorbeeld willen zijn voor jullie kinderen.

Maar vaak zijn we dat wel!

En daar kunnen we verandering in brengen, door simpelweg bewust te zijn van wat we doen, zeggen, denken. Of misschien juist wel van wat we niet doen, zeggen of denken.

Ik heb een simpele oefening die ik met alle moeders in Twente wil doen. En daarom wil ik graag mijn workshop verzorgen voor de moeders op jouw school. Ben je directeur van een school, leerkracht, of zou je mijn workshop op de school van jouw kind willen? Ik maak graag een afspraak met je.

Wat krijg je:

=

Workshop van 1,5 uur

=

Word je bewust van jouw voorbeeldgedrag

=

Simpel en praktisch

=

Koffie en thee

Wanneer

De datum plannen we in overleg.

Locatie

Maximaal 50km rondom Rijssen.

Groep

Afhankelijk van de ruimte om school.