training

Happy mama’s, happy kids – zo werkt het

Ik ben ervan overtuigd dat elk kind gelukkig is met een krachtige volwassene als voorbeeld. Daarom is het mijn missie 10.000 moeders te bereiken om ze te leren dat krachtige voorbeeld te zijn. 

Daarvoor heb ik verschillende trainingen ontwikkeld. Misschien heb je nog geen idee wat het best bij jou zou passen. In dat geval neem gerust contact met me op, dan kijken we samen wat jij nodig hebt en waar ik jou kan helpen

volwassene als voorbeeld

HMHK Jaartraject

Een super waardevol traject van een jaar, bestaande uit 4 live dagen, een online training, online coaching en een super tof relatieweekend met je partner. Jij wordt dat krachtige voorbeeld voor je kind!

Online Jaartraject

Wil je graag zelf aan de slag met mijn gelukslessen? Dat kan! Ik heb speciaal voor jou een Online Jaartraject gemaakt, met 52 lessen om jezelf te ontwikkelen tot een super krachtig voorbeeld voor jouw kind

Heeft jouw kind weinig zelfvertrouwen?

Bij alles wat je opvalt aan jouw kind, kan je je afvragen wat het zegt over jouzelf. Vaak is het zo dat kinderen precies spiegelen wat bij jou niet lekker loopt. Dus als je ziet dat je kind weinig zelfvertrouwen heeft, hoe zit dat dan eigenlijk bij jou? Heb jij zelfvertrouwen? 

Ik help je het gedrag van je kind te ontcijferen, en geef je de tools om zelf met het probleem aan de slag te gaan.

Referenties

“Echt op z’n Jessica’s! Vol energie, super leerzaam, afwisselend en lekker nuchter.” Lianne

“Heel erg interessant en boeiend! Dankzij Jessica ben ik me veel meer bewust van het voorbeeldgedrag dat ik laat zien.” Marit

“Jessica laat je over jezelf nadenken. Ze laat je actief meedoen.” Marlies

E-book

Om je alvast wat tips te geven hoe jij een handig voorbeeld voor jouw kind kan zijn, heb ik een e-book geschreven.

Je ontdekt:

  • wat jij kan doen om de sfeer thuis te verbeteren
  • hoe je ervoor zorgt dat jouw kind zich aan de afspraken houdt
  • wat jij kan doen aan de stressklachten van jouw kind
  • hoe jij om kan gaan met het “lastige” gedrag van je kind
  • hoe jij gelukkig wordt, en daarmee jouw kind gelukkig maakt.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten met een training?

Je kan elk moment starten met de online training. Als je betaald hebt, wordt er direct een gebruikersnaam en wachtwoord voor je aangemaakt. Je houdt een jaar toegang tot de training, dus je kan het in je eigen tempo doen.

Waarom vraag je of mijn kinderen tussen de 4 en 16 jaar zijn?

Omdat je dan nog invloed hebt op je kind, al wordt dat sterk minder als ze eenmaal naar het voorgezet onderwijs gaan. Natuurlijk ben je nooit te laat om een geweldig voorbeeld voor jouw kinderen te worden. Zelfs als ze volwassen zijn en zelf kinderen krijgen kan je de tools die je leert inzetten.

Wanneer is de volgende workshop The Work?

Vrijdag 5 juli 2019
Donderdag 29 augustus 2019
Donderdag 12 december 2019

Wanneer is de volgende workshop Visionboard?

Donderdag 27 juni 2019
Donderdag 5 september 2019
Donderdag 31 oktober 2019
Donderdag 12 december 2019

Wanneer is de volgende Stiltedag?

Vrijdag 14 juni 2019
Zaterdag 14 september 2019
Vrijdag 18 oktober 2019
Vrijdag 22 november 2o19

Een geweldige workshop bij Jessica mogen volgen! Samen met nog een paar andere moeders heel wat bij mogen leren en met eigen oren gehoord dat je echt niet de enige bent die dealt met het moederschap. 

Jessica heeft en luisterend oor, denkt met je mee, ziet je staan en heeft alle begrip voor alles wat er gebeurt in de verschillende situaties rondom je kinderen. Ze laat je anders kijken naar situaties door gebruik te maken van de vier vragen van The Work.

Het enthousiasme van Jessica is aanstekelijk en maakt haar workshop tot een hele leerzame workshop, met veel gezelligheid, inspiratie en tips.

Lisette Bettink